Loading color scheme

Ben Nogradi
Író, üzleti előadó

Nem könnyű találni valakit, akire rábízod az életed - nos, erre a legjobb választás egy 120 kilós, medveforma, türelmes, jókedvű oktató.

S. Edit
Örömbúvár

Bár Zolit és csapatát csak a hajón ismertem meg, mégis az eddigi legjobb szafarimat köszönhetem nekik. Zoli az az oktató, akire mindenkinek szüksége lenne, hogy biztonságban élvezze a búvár élet szépségeit. 

Attila és Zsófi
Első merülők

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a próbamerülés alatt. Köszönjük a türelmedet, világos-egyértelmű magyarázatodat, sokat tanultunk, ezáltal nagyon megszerettük a búvárkodást. 

Eleki Zoli, Ildikó, Bence, Szabi

Aki esetleg hasonló kalandot tervez, annak nyugodtan ajánlhatjuk KKZ-t. Nincs átverés, nincs olyan ígéret, ami nem valósul meg, nincs apróbetű. Helyette garantált a pozitív élmény és a biztonság.

András
Korfui merülő

Tetszett, hogy nem próbálta a világ legszebb merülőhelyének beállítani Korfut, de ígérte hogy próbál a tudásszintemnek megfelelő merülőhelyet találni, hasonló képességű merülő csapatban.

Chris Kovacs
A megfontolt búvár

A BúvárABC módszerét tartom az egyetlen működőképes megoldásnak, mert: nemcsak, hogy kellemes légkörben tudtam tanulni (a saját tempómnak megfelelően), de rögtön ott, abban a vízben, ahol a tanfolyam utáni napon már (úgy-ahogy) önállóan merülhettem.

Dömötör Zoltán
Matula bácsi

A család nevében is köszönök mindent, és jó szívvel ajánlom a Búvár ABC-t mindenkinek, aki szeretné megismerni a víz alatti világot.

Sándor és Szilvi
Búvárok

Szuper humoros, figyelmes, türelmes (és még sorolhatnánk)oktatónknak köszönhetően teljes biztonságban éreztük magunkat.   Az oktatási módszere különösen tetszett nekünk!

Péter
Világjáró

A Búvár ABC-t csak ajánlani tudom mindenkinek, ha jó környezetben, gyorsan és biztonságban szeretnétek megtanulni a búvárkodás „mesterségét”!

Szklenár Tamás
Kalandor

Kedves KKZ mindkettőnknek felejthetetlen élményt adtál Paleokastritsa-n!!! Egy élmény volt a merülés, a nehézségek ellenére is! Örülünk, hogy megismerhettünk, reméljük még találkozunk így vagy úgy, itt vagy ott ..... Köszönjük!!!

Dominika
Búvár

Én rendkívül élveztem a búvárkodást, következő nyáron biztosan szeretnék elmenni valamilyen tanfolyamra!

Varga Eva-Horony Levente
Búvárok

Korfun voltam kezdőként, nagyon megérte. Részletes kiképzést kaptunk, önállóan mehettünk, teljesen biztonságban éreztem magam, hihetetlen jó volt. A humort nem mellőztük az új helyzet komolyságát is figyelembevéve, csodaszép képeket és összeállított kis videót kaptunk. Nagyon szépen köszönöm az élményt!

Tünde
Váratlanul búvár

Zoli segítségével sikerült a félelmemet leküzdenem, saját tempómban, türelemmel haladt a merülés! És megmutatta, hogy milyen csodálatos a búvárkodás!

Lovastyik Ádám
Búvár

Elégedetten jöttem haza, hiszen a Búvár ABC-tol pontosan azt kaptam, amit szerettem volna: tökéletes tanfolyam a tökéletes helyszínen egy kiváló oktatóval. Mindenkinek ugyanezt kívánom!