Loading color scheme

Advanced Open Water Diver búvár tanfolyam

Ha már itt jársz, tudjuk, hogy megtetszett a búvárkodás és biztosan szeretnél tovább haladni, pontosabban: mélyebbre jutni! Az Advanced Open Water Diver búvár tanfolyam elvégzése során, teljesen új merülési helyekre, merülési környezetekbe jutsz el.

Ha mélyebbre szeretnél menni, de csak 18 méterig szól a kártyád, vagy meg szeretnél nézni egy roncsot a víz alatt, nincs más dolgod, mint jelentkezni egy haladó búvár tanfolyamra, ahol elsajátíthatod az adott speciális merülésre vonatkozó tudást és gyakorlatot és haladó búvárrá válhatsz! A búvár tanfolyam elvégzésével új lehetőségek nyílnak előtted, részt vehetsz komolyabb tudást igénylő, érdekesebb merüléseken is, vagy tovább is képezheted magad akár mentőbúvárrá is.Amennyiben teljesíted a Deep Adventure Dive-ot (mélymerülést), és az Underwater Navigation Adventure Dive-ot (navigációs merülést), valamint még másik három kalandmerülést, összesen ötöt, megkaphatod az Advanced Open Water Diver búvár minősítést.

A tanfolyamot bármely aktuálisan meghirdetett túránkon, vagy itthon elvégezheted.

Amit tenned kell a kezdéshez: Hívj fel és megbeszéljük a kezdés időpontját és a búvár tanfolyam pontos részleteit!

Néhány előfeltétel/kikötés:

Legyen minimum PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver búvár tanfolyam elvégzéséről szóló minősítésed (vagy más búvárszervezet által kiadott, szint azonos minősítésed)
Minimális életkor: 15 év (PADI Junior Open Water Diver búvár minősítés megléte esetén: 10 év)
10 - 12 év közötti búvárok
számára elérhető kalandmerülések:

Magassági búvárkodás,
AWARE Halazonosító búvár,
Szárazruhás búvár,
Tökéletes lebegőképesség,
Víz alatti természetvédő búvár,
Víz alatti navigáció búvár,
Víz alatti fotózó búvár,
Víz alatti videós búvár.


13 - 15 év közötti búvárok
számára elérhető plusz kalandmerülések:

Hajóról merülés
Mélységi búvárkodás
Búvárjármű (DPV)
Áramlatbúvárkodás
Többszintű és computeres merülés
Éjszakai búvárkodás
Keresés és felhozatal
Roncs búvár
15 év fölötti búvárok számára elérhető plusz kalandmerülés: Dúsított levegős búvár

A tanfolyam elvégzése után: Ha részt vettél a megfelelő kalandmerüléseken, merülő-társaddal önállóan búvárkodhatsz, akár 30 méter mélyre merülhetsz, hivatásos felügyelet nélkül. Nemzetközileg elismert PADI Advanced Open Water Diver búvár igazolványt kapsz, haladó elméleti és gyakorlati tapasztalattal fogsz rendelkezni, ezáltal magabiztosan részt vehetsz haladó gyakorlatot igénylő, akár mélyebb merüléseken is, valamit lehetőséged van tovább is képezni magad.