Loading color scheme

PADI Rescue Diver búvár tanfolyam

A PADI Rescue Diver búvár tanfolyam az első igazán tudatos lépés ahhoz, hogy tudásodat és gyakorlatodat kiterjeszd a kedvtelési szinten túl is.

Azoknak a búvároknak ajánljuk, akik maguk és mások biztonságára és egészségére is vigyázni akarnak. Ez a profivá válás első lépcsőfoka! Mint mentőbúvár megtanulod, hogy már nem csak magaddal és merülő-társaddal kell törődnöd, hanem számításba kell venned más búvárok biztonságát és egészségi állapotát is.

A búvár tanfolyam alatt felkészítünk Téged arra, hogy hogyan segítsd a problémák megelőzését, hogy biztonsággal le tudj bonyolítani egy mentési - keresési akciót, hogy képes légy mesterséges lélegeztetést biztosítani vízben és szárazföldön egyaránt és sebeket kezelni.

Amit tenned kell a kezdéshez:
Hívj fel és megbeszéljük a kezdés időpontját és a búvár tanfolyam pontos részleteit!

Néhány előfeltétel/kikötés:

Legyen min. PADI AOWD vagy PADI Junior AOWD búvár tanfolyam elvégzéséről szóló minősítésed (vagy más búvárszervezet által kiadott, hasonló minősítésed)

Betöltött 12 éves kor

Legyen min. 20 igazolt merülésed

24 hónapnál nem régebbi EFR Elsődleges és Másodlagos ellátás tréning. (A tanfolyamot a mentőbúvári tanfolyammal együtt lehet végezni.)

A Rescue búvár tanfolyamról:

Az elméleti anyag nagy részét önállóan is elsajátíthatod, amiben segítségedre lesz a PADI Rescue Diver tankönyv. A tankönyvből megismerheted az alapelveket és a búvárbalesetek megelőzéséhez szükséges információkat. A tananyag, a már megszokott módon, fejezetekre bontott, melyek elsajátítása után, ki kell töltened az egyes fejezetek végén tálalható tudásáttekintőket, majd ha végeztél az elméleti anyaggal meg kell írnod a Mentő búvár Tesztet.

A gyakorlati készségek fejlesztése az egyszerűtől a komplexig halad, az előző készségekre építve. Tanulni fogsz: önmentésről, búvár stresszről, búvár elsősegélyről, vészhelyzetek kezeléséről és a felszerelésekről, pánikoló búvár reakcióiról, a víz alatt felmerülő problémákról, az elveszett búvár keresésével kapcsolatos eljárásokról, az eszméletlen búvár felszínre emelésének technikáiról, a vízben történő mesterséges lélegeztetésről, és a búvárbalesetek forgatókönyveiről.

A tanfolyam 4 - 6 napot vesz igénybe.

A búvár tanfolyam ára: 75.000.- Ft

Amely magába foglalja:
- A Rescue diver képzési csomagot
- Elméleti képzést, folyamatos elméleti konzultációt
- Elméleti részvizsgák akár többszöri elvégzését, konzultációját
- Lezáró elméleti vizsga ismétlését (szükség esetén)
- Gyakorlati feladatok oktatását
- Gyakorlati feladatok akár korlátlan számú ismétlését, a készség szintű elsajátításáig

Külön fizetendő:
- Felszerelésbérlés
- Nemzetközi kártya díja
- A merülések és utazások költségei
- A szállásdíjak