Loading color scheme

Szárazruhás tanfolyam

Egy idő után rájön az ember, hogy másra is kíváncsi, nem csak a megszokott környezetre, és érdeklődni kezd, hogy hol, merre lehetne még merülni, esetleg télen is, esetleg valami új helyen…
Hamar rájövünk, hogy vagy elkell utazzunk valami messzi-messzi helyre, „Galaxisba”, vagy mehetünk hidegvízbe, mert csak az van. Ott viszont rettentően fázunk, -főleg én!!!

Ezért kezdtem én is a szárazruhás merülésekkel foglalkozni…

Miért hasznos a tanfolyam elvégzése?
A legtöbb búvár meg van róla győződve, hogy a tenger szépségéhez elegendő meleg vizes helyeken például Egyiptomban merülni. Azonban a hidegebb éghajlatú merülések során olyan világba kerülsz, melyről nem is álmodtál, és olyan élőlényeket láthatsz, melyek meleg tengervíznek a közelében sem jártak soha. A hideg vízben merüléshez azonban testednek melegen kell maradnia, és ez a szárazruhában történő búvárkodást jelenti, mely speciális tudás elsajátítását követeli meg. Erre való a PADI Dry Suit Diver Specilitás búvártanfolyam.

Mi a teendőd?
Be kell mutatnod PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssed (vagy más szervezet által kiadott, hasonló minősítő bizonyítványod)
Betölteni a 12 éves életkort

Hogyan zajlik a tanfolyam?
Elmélet, és gyakorlat együtt, ahogy azt már a Búvár-ABC-nél megszokhattad. Így védett vízben és nyílt vízben is merülsz, ahol mindent begyakoroltatunk veled, hogy ne csak bohóchalakat, de pl. fókákat is láthass merüléseid alatt.
Mennyi időt vesz igénybe?
Egy-két alkalom, de hogy biztonságosan tudj a szárazruhában merülni, ahhoz azért majd még gyakorolj, erre is jó a medence… J

A Tanfolyam díja: 45 000 forint, + a szárazruha bérlés: 10 000Ft/nap/fő
Ehhez jön még az 55 EURÓ kártyadíj és az uszodai belépők!!!