Loading color scheme

Az Aggressor Adventures új szafarihajót jelentett be a Vörös-tengeren

A Vörös-tengeri RE Aggressor három egyedülálló útvonalat kínál majd Szudánba, Dél-Szudán mélyére és Egyiptom mélydéli területeire.

Az új szafarihajó csatlakozik a Red Sea Aggressor II és Red Sea Aggressor III hajókhoz, amelyek búvártúrákat kínálnak egész Egyiptomban Ras Mohamedtől a Tiran-szorosig, valamint a Nile Queenhez, az Aggressor folyami sétahajós vitorlás kalandjához a Níluson.

 

"Izgatottan várjuk, hogy a Vörös-tengeri RE Aggressorral bővíthetjük egyiptomi kínálatunkat, amely már most is az egyik legnépszerűbb úti célunk" - mondta Wayne Brown, az Aggressor Adventures vezérigazgatója. "A Vörös-tenger a világ egyik leglátványosabb búvárkodási célpontja a hihetetlen látási viszonyoknak és a lélegzetelállító lágykoralloknak köszönhetően. Ezek az érintetlen vizek és a ritkán látogatott helyek elképesztő cápás merüléseket kínálnak hatalmas,  pörölycápa rajokkal, bálnacápákkal, szürke- és selyemcápákkal. "

2022 februárjától a Vörös-tengeri RE Aggressor három egyedülálló útvonalat kínál majd. Minden szudáni útvonal, valamint az egyiptomi méyldéli szafari az egyiptomi Port Ghalibból indul és oda tér vissza. A Red Sea RE Aggressor Port Gahlibből indul a távoli Swakin-szigetekre, beleértve Masamaritot, Lokát és Dahrat Abidot. A visszatérő útvonal észak felé a Sha'ab Rumi, az Abington-zátony, a Pfeiffer-zátony és a Szent János-zátony meglátogatása.
A mély dél-egyiptomi útvonalak nyolcnaposak, és a búvárkodást a Szent János- és a Veszélyes zátonyoknál kezdik. A hét Fury Shoal és Dolphin House megállókkal kezdődik. Az utazók két napot töltenek Zabargad és a Rocky-szigeteken, ahol a gyors áramlatok manta rájákat, delfineket és ezüstcsúcsú cápákat vonzanak.

A tizennégy napos szudáni útvonalon a Fury Shoalnál merülések következnek, mielőtt délre, az Umbria roncsához és a Sanganeb-fennsíkra hajóznak. Sha'ab Rumi ad otthont Jacques Cousteau Conshelf II víz alatti építményeinek, valamint fantasztikus pörölycápákkal, szürke- és selyemcápákkal való találkozásoknak.

"A vendégek a Vörös-tengeri RE Aggressor kalandot a következő szintre emelhetik egy pihentető folyami hajókirándulással a Nile Queen hajón, vagy Kairó vagy Luxor felfedezésével, illetve a Vörös-tengeri Aggressor II vagy III kalanddal. " - mondja Bob Thompson, az Aggressor Detours menedzsere.