buvar-hr
Lembongan
 

A Bali búvár túra egyik állomása Lembongan. Most pontosan megmutatjuk mit kapsz ha velünk tartasz jövõ év elején.


Roncsmerülés
 

Új Zéland északi szigetének közelében fekszik a mélyben a Mihail Lermontov személyszállító hajó. Két búvár videót készített a roncs mngmerülésérõl.


Búvár tanfolyamok

Milyen egy hétköznapi búvár tanfolyam? A tanuló beül egy iskolapadba és elsajátítja az elméleti anyagot. Elvégzi a gyakorlati medencés merüléseket. A sikeres vizsga után kap egy bizonyítványt... miközben már sejti, de még egyszer sem tapasztalta meg, hogy milyen az IGAZI búvárkodás!
A Búvár ABC ennél sokkal izgalmasabb indulást kínál azoknak, akik szeretnének megismerkedni a mélyvíz világával.

Milyen egy Búvár ABC tanfolyam?

Ha velünk tartasz, akár egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Télen Egyiptomban, a Vörös-tengerben: 27 fokos vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel, nyáron Korfun családi nyaralás közben a Jón tenger gyöngyszemén vagy Horvátországban.

Ne ijedj meg, természetesen itthon is tartunk, idő és költségkímélő tanfolyamokat. Ha nincs időd eljönni velünk, akár itthon is megtanítjuk neked az alapokat, de ami nagyon fontos nem engedjük el a kezed. Folyamatosan képben leszel a legjobb túrákkal, a kivételes merülőhelyekkel kapcsolatban, és első igazi tengeri merülésedet, nem egyedül, bizonytalan felszereléssel, hanem saját jól ismert oktatóid társaságában élvezheted, mindegy hol, és mikor vizsgáztál nálunk.

Nem vagyunk évszakhoz kötve! Mindig olyan helyen vagyunk, ahol meleg a víz és süt a nap. Decemberben sem verjük szét a fejünket a jégen ha le akarjuk dugni a víz alá, vagy nem kell egy órányit jeget vésni, hogy merülhessünk.

Válassz minket, mert:Ha jól sejtjük, már írod is a jelentkezésedet... :-)

szoveg
szoveg
szoveg

 

szoveg
 

PADI Elsősegélynyújtó tanfolyamok »

PADI Rescue búvártanfolyamok »